Uitnodigingen op maat

Atelier Timpetee maakt opvallende, stijlvolle en persoonlijke uitnodigingen voor onder meer huwelijken, allerlei evenementen en feesten. Telkens met illustraties op maat van uw verhaal. Ook het regelen van het drukwerk nemen wij graag van u over.

Een uitnodiging kan ook digitaal in de vorm van een filmpje dat online gedeeld kan worden.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Wenskaarten op maat

Atelier Timpetee ontwerpt unieke en originele wenskaarten op maat. We verwerken er uw eigen verhaal in en maken er een kaartje van dat recht uit het hart komt.

We ontwerpen stijlvolle geïllustreerde kerstkaarten en persoonlijke eindejaarswensen in een poëtisch en sfeervol kleedje.

Atelier Timpetee maakt ook digitale wenskaarten in de vorm van een getekend animatiefilmpje zodat u uw wensen ook online kan delen.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Persoonlijke geboortekaartjes en drukwerk

Atelier Timpetee ontwerpt unieke geboortekaartjes op maat. De ontwerpen ontstaan vanuit een persoonlijke verhaal of wens. Aanvullend kunnen aangepaste ontwerpen voor doopsuiker en bedankingskaartjes gemaakt worden.

We geven graag advies over tekst, lettertype, printen of drukken, leveringstermijnen, papiersoorten, formaten, afwerking, verzendingskosten …

We regelen indien gewenst alle drukwerk voor u.

Zelfs een digitaal geboortekaartje om online te delen behoort tot de mogelijkheden. Dit is het moderne alternatief voor een geboortekaartje op papier. In dit getekende geboortefilmpje kan onder meer de naam van het kindje op een originele manier onthuld worden.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar