Stijlvolle kaartjes met een persoonlijke touch

Atelier Timpetee is een klein tekenatelier gevestigd op een zonnige zolder in Melle (België). Animatiefilmmaker en illustrator Isabel Bouttens tekent er dag in dag uit onder het alziend oog van haar atelierkat.

Isabel ontwerpt graag voor mensen die net iets anders willen. In haar ontwerpen staan telkens tekeningen centraal die ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal. Ze stralen warmte en sfeer uit en zijn stuk voor stuk handgetekend.

Atelier Timpetee is gespecialiseerd in het ontwerpen van wenskaartengeboortekaartjes en uitnodigingen. Daarnaast tekent Isabel op alles van kleine objecten tot gigantische raampartijen.

Atelier Timpetee staat voor voor puur vakmanschap. Zelfs digitaal verliest Isabel nooit de warmte van traditionele tekenmaterialen uit het oog en blijft alles met de hand getekend.

Zelfs digitale kaartjes in de vorm van een getekende animatiefilm behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard kan Isabel ook traditioneel drukwerk ontwerpen in alle vormen en maten, tot in de puntjes afgewerkt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Online shop

Bezoek onze eigen webshop. Hier heb je de mogelijkheid om je bestelling kosteloos af te halen bij Atelier Timpetee in Melle.

Verkooppunten

Atelier Timpetee verkoopt ook kaartjes en prints in enkele lokale winkels, pop-ups en marktjes met een hart voor duurzame en lokale ontwerpers. Onze lijst wordt regelmatig aangevuld:

  • Boekhandel Walry:  heerlijke boekenwinkel met karakter in Gent.
  • l’Amuzette: mooie en hippe interieurwinkel, bar en B&B in hartje Gent.
  • Le Chat De Carabas: zalig vintage snuisterwinkeltje met rariteiten en verborgen schatten, Stationsstraat Wetteren.

Verkooppunt worden?

Wij verkopen onze kaartjes en prints graag in kleine winkels met een hart voor stijlvolle, duurzame en eerlijke producten. Contacteer ons met jouw verhaal…

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 6810692684.