Sfeervolle ontwerpen voor Kerst en Nieuw

Wenskaartenatelier Timpetee ontwerpt graag voor mensen, organisaties en bedrijven die net iets anders willen. Onze illustrator Isabel Bouttens is een meester in het ontwerpen van sfeervolle Kerstkaartjes. Ze tekent regelmatig kerstkaartjes in opdracht onder meer voor 11.11.11. Haar ontwerpen stralen warmte en sfeer uit en zijn stuk voor stuk handgetekend.

Maatwerk

Isabel gaat aan de slag met jullie verhaal en wensen. Na een overleg- en schetsfase maken wij een unieke en opvallende eindejaarsattentie. Dit kan in diverse vormen en maten:

  • Kaartjes: de klassieker, een tastbaar kaartje dat gegarandeerd een mooi plekje krijgt. Van postkaart tot plooikaarten, alles kan. Wij werken samen met diverse drukkers, rekening houdend met specialiteit en prijsklasse.
  • Filmpjes: het kaartje in een modern jasje, spaar verzendkosten en val online op via e-mail, facebook en op uw website. Wij maken er een prachtig animatiefilmpje van dat zeker zal opvallen. Dit realiseren wij in onze eigen studio volgens uw budget en wensen. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze animatiefilms.
  • Raamtekeningen en -stickers: Een echte hype, opvallende tekeningen voor grote en kleine ramen. Wij hebben ook ervaring met het ontwerpen van tekeningen voor heel grote raampartijen. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. Wees er tijdig bij, dan reserveren wij alvast een plekje in onze agenda.


Vaste Collectie

Shop onze vaste collectie kerstkaarten online. Bestellingen kunnen ook rechtstreeks afgehaald worden in Melle.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar